UNUM Lobby Renovation

Current fire code necessitated enclosing the open elevator lobbies, which led to an opportunity to emphasize the circulation cores using light as a focal point. On the high walls, CHA Architecture's interior designer introduced a playful contemporary gesture, tracks of starbursts that emphasize the verticality of the space. The generous three-story volume invited a grand 12’-diameter LED light ring suspended from an existing skylight. The color palette, once beige with a travertine floor, was freshened up with a crisper white. Textured limestone walls at the elevators marry beautifully with the floor’s linear patterning.

In the entrance lobby, a new custom adjustable sit-to-stand desk, with LED lighting above and textured stone behind, greets visitors with a modern aesthetic.